4 Ağustos 2012 Cumartesi



Dün gece yatmadan yine aklıma sevdiceğimin hayali değil, saçma sapan bir düşünce düştü. Kürtajın yasaklanmasıyla  Türkiye nüfusunda oluşabilecek ani nüfus artışını düşleyiverirken buldum kendimi birden. Bunun anlamı; Ramazansız ekmek kuyrukları, uzaydan görülen bir diğer şeyin Çin Seddinden sonra Boğaz Köprüsü trafiği oluşu, dolan toplu taşıma araçları, daha fazla evsiz insan, Serdar Ortaç'ın binlerce dansöz var yerine milyarlarca dansöz var diye şarkılar yazması, daha fazla %50lik bir koyun nüfusu, Eurovision'da oylarla her sene istisnasız birinci oluşumuz, dünyanın her yerini işgal eden çılgın Türkler, ülkece toplu bir off çeksek Amerika'da fırtınaya neden olması, ve daha da üzücü ve daha da önemlisi indirimdeki ayakkabının senden önce başkası tarafından alınma olasılığının artması demekti.



Sonra dedim;

Bunca istenmediği halde doğan çocuk, anne babalarının sevgisizliğiyle ve hıncıyla büyüyerek, psikopat bir katil olurlar en-nihayetinde. İçime su serpildi... E nüfus bir yerden istemsizce artarken bir yandan faili meçhul cinayetlerle azalarak dengelenecekti. 

İndirimdeki ayakkabı için endişelenmeme gerek  yoktu işte. Amerika'da kopacak fırtına için endişelenmeyerek bir oh çektim. Şimdi uyuyabilirdim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder