16 Temmuz 2012 Pazartesi

tehlikenin farkındayım


mevzuyla alakası yok, uzun zamandır düşüneduruyordum bu erkekler neden öyle eğlenceli tiplerle gezip/tozup/eğlenip/yiyip/içerken içi geçmiş/gönül penceresine dantel örmüş/eğlence hayatı kebap salonu aile bölümü gibi insanlarla evleniyorlar diye. buldum efendim. valla da billa da yemin de billahi de yüzyıllardır süregelen, efendime söyleyeyim büyüklerimizin 'çirkin şansı' diye diye geçiştirdikleri, yaşıtlarımızın 'iyi aile kızı' diye düşündükleri, küçüklerimizin ise pek de fifilemediği bu durumu, migrosta fiyonk makarna alırken çözdüm.
şimdi gözlerinizi iyi açın beni dinleyin. öncelikle her şey normaldi. fiyonk makarnalar,  çubuk makarnalar, kelebek makarnalar ahenkle raflarda makarnalık yapıyorlardı. bir anne minik oğluyla geldi. öndeki makarnaları mıncık mıncık yokladı, sonra arkalardan bir makarna seçti aldı. anlamadım.
sonra sebze reyonuna yöneldim. bir başka anne yanında minik oğluşuyla öndeki domatesleri yokladı, kokladı, öptü, sevişti. sonra çaktırmadan arkadan birer-ikişer poşetlerine yerleştirdi ve karanlıkta kayboldu. olan biteni büyülenmiş bir şekilde izliyordum. sislerin arasından bir başka anne pompiş oğluyla çıkageldi. deodorantların olduğu bölümde ön sıralardaki ışış ışıl parlayan deodarantları bileklerine, memelerinin arasına, koynuna sıktı. kimsenin kendisini izlemediğinden emin olduktan sonra sinsice, kaşla göz arasında öndekini umarsızca köşeye atarak hemen arkalardan seçti ve kasaya yöneldi. bilinçaltı muhteşem bir şekilde büyülenmiş çocuk ileride göz önündeki kızlarla eğleniyor sonrasında kasaya gitmeden arkalardan, karanlıkta kalmış olanları seçip kayboluyorlardı.

işte dostlarım, edecek bir kelam bulamıyorum. anneler böyle, hepsi minicik oğullarının beyinlerini süpermarketlerde daha küçücüklerken yıkıyor ve bu adamlar ilerde bize fiyonk makarna muamelesi yapıyorlar.

neyse ki tehlikeyi önceden gördüm, sizi de uyarmak istedim.

ps: lütfen marketlerde olabildiğince arkadaki ürünleri öne alalım, öndeki ürünlere saygı gösterelim ve hamile ve yaşlılara yer verelim.

teşekkürler.


1 yorum: